Image
Amunt
Navegació

Bífidus Produccions gestiona els continguts de la pàgina web Sortim BCN. Un web per a un oci saludable dels adolescents i joves.

Sortimbcn.cat és un web que ha posat en marxa l’Agència de Salut Pública de Barcelona i que va destinada a adolescents i joves. S’hi recullen centenars de propostes d’oci i activitats lleure, així com també explicacions divulgatives i consells.

sortimbcn_paralax

Per una banda, el jovent hi pot trobar una completa agenda d’activitats, notícies, enquestes, una galeria per compartir fotos i vídeos, i un consultori online, entre d’altres apartats.

I per altra banda, el web inclou informació sobre substàncies utilitzades en entorns de festes i problemes derivats del seu ús. A més d’explicacions divulgatives sobre les drogues i els efectes de les més habituals. A banda de les drogues, es tracta també la salut sexual i reproductiva, i es difonen missatges de tipus preventiu adaptats al públic que pot consultar aquesta plataforma.

La nova pàgina web www.sortimbcn.cat es va presentar el 20 de novembre de 2014 a l’Espai Jove la Fontana del barri de Gràcia de Barcelona, davant de nombrosos representants de casals i esplais de joves de la ciutat.

sortimbcn.cat