Image
Amunt
Navegació

Bífidus Produccions s’encarrega de la producció dels programes i de la publicitat de Ràdio Berga, emissora municipal. Elaboració dels continguts informatius, dels magazines i de la programació musical. Gestió de falques i d’espais publicitaris. Comunicació exterior de l’emissora. Combinació de ràdio-fórmula musical amb tres hores diàries d’emissió parlada.
DSC00141 (Large)

L’emissora

Freqüències
Baix Berguedà: 107.6 FM
Alt Berguedà: 87.9 FM
Internet
www.aquibergueda.cat

Escoltar on-line
Aplicació al Berguedà d’un model de comunicació radiofònica basat en el periodisme de proximitat i l’entreteniment de qualitat, mitjançant l’establiment d’una estructura professional de primera línia i una garantia empresarial sòlida.

DSC00119 (Large)

RECONEIXEMENTS
El model de Ràdio Berga ha sigut mereixador de diferents reconeixements i premis, entre d’altres:

  • Premi Ràdio Associació al millor programa de ràdio local
  • Premi ACPC – Premsa Comarcal a la categoria Ràdio
  • Premi Lacetània – Regió7 de Comunicació

DSC00157 (Large)

 

INSTAL·LACIONS
Construïdes l’any 2006, les instal·lacions de Ràdio Berga són tecnologicament avançades i modernes, amb les darreres innovacions que garanteixen la millor qualitat de cara a l’oient. La seu de Ràdio Berga està situada al Passeig de la Pau de Berga. L’edifici té dos estudis, els dos funcionen amb el sistema self. L’estudi 1 està equipat amb 6 micròfons i l’estudi 2, preparat per a gravació de trucades, en té 3. A més, les instal·lacions tenen una àmplia redacció per als periodistes i un espai per a l’equip comercial amb una sala de reunions.