Image
Amunt
Navegació

Guia per trobar bolets 2013

Guia en paper + Aplicació per a mòbils iOS i Android

guiabolets2013-p
Número
2
Data de sortida
13/10/2013
S’ha convertit en un esport nacional i en la manera pròpia que tenim els catalans de gaudir dels nostres boscos. Anar a buscar bolets ja és una fal·lera general, i això és una gran notícia perquè vol dir que la ciutadania d’aquest país valora i estima l’entorn natural i té ganes de gaudir-ne. Però és també una amenaça: la massificació pot posar en perill els nostres boscos, sobretot si s’hi passeja sense respecte.
Aquesta guia, una edició especial de la revista Aquí del Berguedà, pretén fomentar el coneixement profund del territori i el respecte per la natura. En les pròximes pàgines, teniu una selecció de setze rutes per llocs poc coneguts on segur que trobareu bolets. Segur, perquè són zones molt productives, segons el criteri d’un dels màxims experts d’aquest país, Marc Estévez Casabosch.
A més de l’edició en paper, us oferim gratuïtament una aplicació per a telèfons mòbils que ha estat un èxit de descàrregues en els últims anys.

App per a mòbils i tauletes

appmobil

Després de l’èxit de la primera edició de la Guia per trobar bolets en versió mòbil, aquest cop s’ha apostat per un redisseny incorporant les noves 16 rutes i ampliant el total de rutes per consultar fins a 30. Segueix estant disponible per a dispositius iOS i Android.

Descàrrega a Google Play (0,99€) Descàrrega a Google Play (DEMO) Descàrrega a App Store

 

Captures de pantalla