Image
Amunt
Navegació

Ciència Bestial amb Dani Jiménez

logo-ciencia-bestialBífidus Produccions ha estat l’encarregada de gestionar la comunicació de l’activitat ‘Ciència Bestial‘ que organitza Vilars Rurals i compta amb la participació del científic Dani Jiménez. Els objectius de la gestió de Bífidus Produccions han estat:

  • Elaboració del dossier de premsa i notes de premsa prèvies a les dades de l’activitat.
  • Contacte i distribució de la informació a tots els mitjans de comunicació.
  • Seguiment de l’activitat amb la realització d’un reportatge fotogràfic i la valoració dels participants.
  • Redacció de l’informe final de l’activitat.

 

Dossiers de Premsa

Bífidus Produccions ha preparat un dossier de premsa concret per a cada cap de setmana de l’activitat. S’ha enviat prèviament a tots els mitjans de comunicació amb material addicional per a la seva utilització.

Dossier de premsa 27-29 novembre 2015 Dossier de premsa 22-24 gener 2016

ciènciabestial_1 (Custom)

L’activitat

El popular físic i divulgador Dani Jiménez prepara durant els caps de setmana del 27 al 29 de novembre de 2015, del 22 al 24 de gener i del 4 al 6 de març del 2016, al Vilar Rural de Cardona (Bages) uns caps de setmana científics per al públic familiar. L’activitat s’anomena “Ciència bestial” i pretén despertar l’interès científic dels nens i nenes a través de tallers i espectacles participatius. L’entorn rural de l’hotel es converteix en una gran aula de ciència, amb experiments pràctics i activitats també per als pares i mares.

Dissabte al vespre, Dani Jiménez presentarà un gran espectacle titulat “Què cal fer per ser científic?”, amb música, imatges, experiments en directe i la participació dels nens i nenes. Els més petits tindran dos tallers més, dissabte i diumenge al matí, on podran veure experiments amb gel sec i nitrogen líquid i fer dibuixos artístic amb la força centrífuga.

Per als adults, hi haurà un sorprenent taller de còctels científics. Es tracta d’un showcooking de begudes, per aprendre les bases científiques que hi ha al darrere d’una cervesa o d’un gintònic.
El cap de setmana començarà amb una activitat de benvinguda, “S’encén la flama de la ciència”, al Vilar Rural, divendres a la nit, en què es faran experiments amb llum, i acabarà diumenge a la tarda. Durant tot el cap de setmana, instal·lacions del Vilar Rural de Cardona, com la granja o l’hort, s’adaptaran per convertir-se en un parc temàtic de la ciència.

ciènciabestial_3 (Custom)

Més informació

Dani Jiménez és científic i divulgador. Ha participat en programes com “La partida” o “El club” de TV3. Ara, presenta “Dinàmiks” (Super3), col·labora amb “ADN Max” (Discovery Max) i amb “La tribu de Catalunya Ràdio”. Té una secció a la revista Muy Interesante i dirigeix l’empresa Crea Ciència, de divulgació científica.

creaciencia.com

 

Els Vilar Rurals són tres hotels temàtics (Cardona, Sant Hilari Sacalm i Arnes) amb un ampli programa d’activitats per a nens (de 0 a 13 anys) i adults. Els allotjaments rurals són propietat del grup SERHS i s’estructuren en forma de petit poble, i estan concebuts per viatjar en família i per als amants de la natura.

vilarsrurals.com