Image
Amunt
Navegació

Portal AquíBerguedà.cat

Bífidus Produccions s’encarrega de la gestió del web AquíBerguedà.cat, portal de referència informativa al Berguedà. És el portal de la revista Aquí Berguedà. S’hi poden trobar totes les notícies de la comarca, complementat amb àudios, imatges i vídeos. Igualment, té presència a les xarxes socials Facebook, Twitter i Google+, per tal d’acostar l’actualitat de la comarca als nous mitjans de recepció d’informació. A més de ser un portal informatiu, fa alhora de web de Ràdio Berga, amb les emissions en directe, els podcasts i tots els continguts que genera.

Visitar web facebook twitter google DSC05077 (Custom)

La web més visitada del Berguedà… i la més premiada

Aquí Berguedà és la pàgina web líder en visites al Berguedà, amb una mitjana de més de 10.000 usuaris únics al mes, segons certifiquen les dades de l’OJD Interactiva. A més, ha estat guardonada amb el premi Innova de la Diputació de Barcelona al millor mitjà local de Catalunya (Veure vídeo). DSC05076 (Custom)

També al mòbil

La web ha estat programada utilitzant un disseny flexible que permet que tot el contingut de la pàgina es visualitzi adaptat a la pantalla del dispositiu, sigui mòbil, tauleta o ordinador. A més, també es pot descarregar l’aplicació d’AquíBerguedà.cat per a telèfons intel·ligents Android. Permet rebre totes les notícies del portal directament al telèfon sense necessitat d’haver d’accedir al web a través del navegador.

Descàrrega a Google Play
AQUÍBERGUEDÀ.CAT FORMA PART DE

acpgojdgrup-diaris-digitals