Image
Amunt
Navegació

Aquí Berguedà – Octubre del 2016

Aqui_61_portada
Número
61
Pàgines
32
Data de sortida
06/10/2016

Berga en xinès

L’Eva i el Li van arribar a Berga el 2004 amb els seus cinc fills: uns quadrigèmins i un de més gran. Ara mateix són propietaris de la major part de basars xinesos de Berga, i ell es dedica a l’exportació de pernils i cerveses a la Xina. En aquest AquíBerguedà, presentem una família que diu que Berga ja és el seu món.

Una dona denuncia la Policia Local

Diu que un agent la va agafar pels braços i la fer fora a cops de la comissaria. La policia la denuncia a ella per desobedència.

Sant Francesc passa a l’Ajuntament

Els franciscans cedeixen el convent al municipi de Berga amb el compromís que hi inverteixi un milió i el destini a finalitats socials.

La fiscalia investiga una cançó del Titot

És “El rei vol corona”, de Mesclat, i es va publicar el 2002. La cantaven uns manifestants per la Diada i la va tuitejar la CUP.

Campanya contra la processionària

La Generalitat fumigarà Montmajor, l’Espunyola, la Quar, Vilada i Borredà. Viver i Serrateix i Casserres se’n queden fora.

Gironella diu adéu a Sílvia Prat

Tenia 27 anys i la va atropellar un tramvia, a Colònia (Alemanya). Centenars de persones van ser a la cerimònia de comiat, al pavelló.

Vilada i Borredà reclamen un mestre més

Les escoles tenen dos alumnes més aquest curs, i els pertocaria augmentar el professorat. El Govern no hi envia més efectius.

Més informació

En aquest número no hi falten les seccions d’agenda, immobiliària, els classificats, la Fígulspèdia, els articles de Marc Canturri i Xavier Gual, l’acudit del KAP i la notícia de Berguedà Online.