Image
Amunt
Navegació

Aquí Berguedà – Novembre del 2020

Aqui108_portada Número 108 Pàgines 32 Data de sortida 04/11/2020

Entrevista a Toni Gómez i Gisela Serra, propietaris d’Anadyr: “La perruqueria canina no és un luxe, sinó una necessitat”

La Gisela i el Toni han guanyat premis per tot el món. Ella és especialista en perruqueria canina i ell, en concursos de bellesa on es valoren les condicions estructurals del gos. Es van conèixer en aquestes competicions, es van enamorar i van tenir el seu primer fill: la botiga a Berga que aquest mes fa 25 anys. Els pares d’Anadyr reivindiquen en aquest Aquí la importància de la higiene d’un gos. També expliquen la seva història per tot el món i asseguren que les competicions han estat la seva universitat.

Hospital: objectiu, evitar el col·lapse (II)

La direcció del Sant Bernabé acorda un pla de resposta a la segona onada de Covid-19 per evitar l’ampliació de llits.

Els pobles petits volen les seves illes

El govern comarcal reconeix el retard, però busca els diners per pagar el milió d’euros que costa la implantació del sistema.

Els diners de l’Arlet, per a la investigació

La família dona els diners de la campanya ‘Tot és possible’ al Sant Joan de Déu perquè investigui el càncer infantil.

Vint pujades a Queralt sense parar

El berguedà Albert Comellas posa el seu cos a prova, deu anys després de patir un greu accident a la carretera.

Idees per divertir-se sense sortir de casa

Aquest mes cal evitar sortir més del compte. Per això, aquest Aquí us proposa idees d’oci i cultura per viure des de casa.

Les seccions de sempre

En aquest número no hi falten les seccions del Sortim, immobiliària, els classificats, passatemps, els articles de Xavier Gual i Anna E. Puig, la notícia de Berguedà Online, la Fígulspèdia, l’acudit del KAP i el Rum-rum.