Image
Amunt
Navegació

Aquí Berguedà – Novembre del 2016

Aqui_62_portada
Número
62
Pàgines
32
Data de sortida
03/11/2016

Repte viari

La formadora viària Elisa Soler, nova presidenta d’una associació d’experts, familiars i víctimes d’accidents, porta l’AquíBerguedà a descobrir els punts més negres de la circulació a Berga: cruïlles, rotondes i passos de vianants mal resolts.

Venturós torna a plantar el jutge

L’alcaldessa de Berga no compareix per segon cop en el cas de les estelades. Tampoc no respon al govern espanyol pel Dia de la Hispanitat.

Polèmica entre l’Ajuntament i els anarquistes pels noms dels carrers

El govern de la CUP multa amb 750 euros l’Ateneu Terra i Llibertat per tapar una placa.

Berga acomiada Xavi Gassó

Pintor i il·lustrador, va perdre la vida en un accident de moto. Havia impulsat una campanya per uns guarda-rails més segurs.

Mor l’amo de la fàbrica dels jerseis

L’empresari tèxtil i fundador d’Intergrup Aviapunt al polígon de la Valldan, Joan Soler Baró, ha mort a Berga a l’edat de 75 anys.

Innovació al sector tèxtil

Texber (La Plana), Tàpias (L’Ametlla de Merola), Gonfaus (Cal Riera) i Planafil (Casserres) s’uneixen per produir fil i roba per al sector mèdic i sanitari.

L’Alt Berguedà recupera l’esplai

Tres monitores engeguen Deixem Petjada, l’únic grup de formació en el lleure de la zona. Faran un Casal de Nadal i activitats un cop al mes.

Més informació

En aquest número no hi falten les seccions d’agenda, immobiliària, els classificats, la Fígulspèdia, els articles de Marc Canturri i Xavier Gual, l’acudit del KAP i la notícia de Berguedà Online.