Image
Amunt
Navegació

Aquí Berguedà – Novembre del 2015

Mario Erra: La força de la voluntat

Aqui_50_bifidus
Número
50
Pàgines
32
Data de sortida
29/10/2015

Culturisme, un esport d’autosuperació

Mario Erra, de 30 anys, és propietari del gimnàs CEEC de Berga, i la màxima estrella del culturisme al Berguedà. Acaba de tancar una temporada que l’ha dut a una prova internacional apadrinada per Arnold Schwarzenegger i a ser sisè d’Espanya.

Canvien tots els llums de Berga per LED

Els nous punts d’il·luminació permetran a l’Ajuntament estalviar un 75% del cost anual. S’instal·laran amb un crèdit de l’Estat.

Fer companyia a la gent gran que està sola

L’Ajuntament de Berga i Creu Roja Berguedà reforcen un projecte en què voluntaris fan companyia a majors de 75 anys.

Sense solució per l’esllavissada de Puig-reig

El juliol, un despreniment va fertancar la variant del polígon de la Sala. La Generalitat no compleix la promesa d’arreglar-ho.

Una escola sense assignatures

Nou alumnes d’entre 2 i 7 anys estudien a l’escola lliure L’Arrel, prop l’Estany Clar. Els mestres els acompanyen en el desenvolupament.

Gósol, el lloguer més car del Berguedà

Un pis costa de mitjana 376 euros al mes, seguit de Casserres i Avià. El Berguedà és una de les zones més barates del país.

Més cinema social a Berga

El cicle Fixa’t s’amplia i tindrà sis sessions. es projeccions canvien de lloc i es faran a la sala del Casino. Es projecte un fil i es fa un tast.

Més informació

En aquest número no hi falten les seccions d’agenda, immobiliària, els classificats, la Fígulspèdia, els articles de Xavi Rosiñol i Xavier Gual, l’acudit del KAP i la notícia de Berguedà Online.