Image
Amunt
Navegació

Aquí Berguedà – Març del 2021

Aqui112_portada
Número
112
Pàgines
32
Data de sortida
04/03/2021

Entrevista a Manel Alías, corresponsal de TV3 a Moscou: “Moscou és on més m’agrada treballar; Berga, on prefereixo viure”

Ha explicat la vida a la zona habitada més freda del planeta, ha viscut la guerra, ha fet viatges que duren dies per un mateix país per poder explicar la notícia i s’ha convertit en un dels corresponsals més reconeixibles de TV3. Manel Alías va néixer a Berga fa 44 anys i, des del 2015, treballa de periodista a Moscou. En aquest Aquí explica com de dur és el règim de Putin, com s’ho fa per suportar temperatures gèlides i quines són les seves expectatives de futur. Des de Rússia, per al Berguedà.

Segon any sense Patum a la plaça de Sant Pere

L’Ajuntament veu difícil fer la festa al setembre, mentre els negocis reclamen que el pla de xoc s’activi immediatament.

Avança la variant de l’Espunyola

El Govern segueix disposat a fer una variant a l’Espunyola, però ja ha descartat la que volia fer entre Berga i Avià.

Gósol no té espai per a tantes deixalles

L’alcalde alerta que la situació del centre de traspàs de deixalles és “insostenible” i amenaça amb tancar el servei.

La BRB serà campionat de Catalunya de trail

La Federació Catalana d’Atletisme escull Berga com a seu del campionat català absolut i sub-23, que serà el 9 de maig.

Reobre el room escape de la Torre de l’Amo

La Torre de l’Amo de Viladomiu Nou es converteix en un joc cada cap de setmana. L’objectiu: descobrir Gironella i sortir-se’n.

Les seccions de sempre

En aquest número no hi falten les seccions del Sortim, immobiliària, els classificats, passatemps, els articles de Xavier Gual i Anna E. Puig, la notícia de Berguedà Online, la Fígulspèdia, l’acudit del KAP i el Rum-rum.