Image
Amunt
Navegació

Aquí Berguedà – Març del 2015

La revista del Berguedà

Aqui42_bifidus

Número
42
Pàgines
32
Data de sortida
03/03/2015

Els paisatges del Berguedà a Instagram

L’etiqueta #Berguedà, la més utilitzada per identificar les fotografies de la comarca que es publiquen a Instagram, ha arribat a les 10.000 imatges. En general, són estampes naturals que constitueixen un gran catàleg amb valor turístic de les belleses del Berguedà.

Nova concessió per a El Tossalet

L’Ajuntament rebutja la idea que els empresaris del Berga Resort entrin a la piscina municipal si no hi ha un nou concurs públic.

El Parc de la Natura, en perill

L’empresari Joan Barniol adverteix que té ofertes per portar el seu parc a Tarragona o a Girona i dóna pressa a l’Ajuntament de Berga.

Avià acabarà la pista coberta

Amb 150.000 euros, hi posaran llums i hi faran uns vestidors, però no arribarà a ser el pavelló esportiu que l’Ajuntament havia planejat.

Ascensor a Gironella per la festa major

S’inaugurarà a l’agost i costarà més de 100.000 euros. L’Ajuntament confia que revitalitzi el comerç nucli antic de la vila.

Els Jardins Artigas es preparen per lluir de nit

L’Ajuntament té sobre la taula un projecte per il·luminar els camins i els monuments i fer-hi activitats nocturnes.

Bagà recorda l’Ordre del Temple medieval

Durant un cap de setmana, s’alternen activitats lúdiques, divulgatives i de recreació històrica al nucli antic de la vila.

Les seccions de sempre

En aquest número no hi falten les seccions d’agenda, immobiliària, els classificats, la Fígulspèdia, els articles de Xavi Rosiñol i Xavier Gual, l’acudit del KAP i la notícia de Berguedà Online.