Image
Amunt
Navegació

Aquí Berguedà – Juny del 2015

La revista del Berguedà

aqui_bergueda_45_juny_2015

Número
45
Pàgines
32
Data de sortida
03/06/2015

La nova alcaldessa de Berga

Montse Venturós, de 28 anys, assumirà el càrrec d’alcaldessa de Berga el 13 de juny al ple de constitució del nou ajuntament. La candidata de la CUP es va imposar a CiU per sorpresa i ERC ha decidit deixar-la governar en minoria i no buscar cap pacte alternatiu.

4.613 multes l’any a la zona blava de Berga

Els agents posen gairebé 13 multes per dia. La sinistralitat va pujar a Berga l’any passat, amb 90 accidents i 13 atropellats.

Quatre mesos sense alcoholímetre

El Servei Català de Trànsit va deixar la Policia Local de Berga sense l’aparell de referència del juny a l’octubre de l’any passat.

La Creu Roja aterra a la plaça Europa

L’entitat d’ajuda social, amb 2.000 socis al Berguedà, estrena locals i activitats. Té un espai específic per ajudar a trobar feina.

Josep M. Altarriba, nou alcalde de Puig-reig

L’alcalde de Gironella (CiU) s’obre a assumir noves responsabilitats polítiques que siguin compatibles amb l’alcaldia.

David Font revalida la majoria absoluta

Deixa l’alcaldia de Guardiola després de tres mandats. Josep Lara ho intentarà per CiU i s’enfontarà a una llista independent i al PP.

El gendre no pacta

Enric Pla (ERC) manté la promesa de no pactar amb la sogra, Carme Rosell (PSC) i Vicenç Linares (CiU) serà alcalde de La Pobla de Lillet en minoria.

Les seccions de sempre

En aquest número no hi falten les seccions d’agenda, immobiliària, els classificats, la Fígulspèdia, els articles de Xavi Rosiñol i Xavier Gual, l’acudit del KAP i la notícia de Berguedà Online.