Image
Amunt
Navegació

Aquí Berguedà – Juliol del 2020

La revista del Berguedà

Aqui104_portada
Número
104
Pàgines
32
Data de sortida
09/07/2020

Entrevista a Jordi Royo, director clínic d’Amalgama7: “No som un zoològic d’animals perillosos”

Espanya té un 20% de fracàs escolar, el doble que Europa. El berguedà Jordi Royo ha dedicat tota la vida a l’atenció d’adolescents amb problemes de conducta i addicció a les drogues. Fa més de dues dècades que va crear Amalgama7, l’empresa que gestiona els centres terapèutics de Valldaura, i apunta que el principal problema del fracàs escolar no és el coeficient intel·lectual, sinó el sistema, que no és capaç de motivar l’adolescent. Amb ell, ens fixem en adolescents, pantallisme, drogues i, com no, el Berguedà.

El Berga Park, l’hotel del litigi interminable

El TSJC estima un recurs que permet a Inberga Tur seguir a l’hotel. Aquest Aquí repassa la cronologia del conflicte legal.

Estiu sense bany a la riera de Merlès

Ajuntaments i consells comarcals prohibeixen el bany davant la dificultat per controlar que es compleixin les mesures.

Front comú perquè es reobrin els dispensaris

L’Alt Berguedà reclama recuperar els consultoris mèdics davant un estiu en què el turisme multiplicarà la població.

Avià estrena el tercer bike park de Catalunya

Destaca per la seva ubicació i inclou tres recorreguts per baixar en bicicleta de muntanya, al circuit dels Arbres Blancs.

Primer cicle musical després de la Covid

El festival de música al carrer de Berga, SonaB, es desconfina aquest any, surt del barri vell i s’escampa per tota la ciutat.

Les seccions de sempre

En aquest número no hi falten les seccions del Sortim, immobiliària, els classificats, passatemps, els articles de Xavier Gual i Anna E. Puig, la notícia de Berguedà Online, la Fígulspèdia, l’acudit del KAP i el Rum-rum.