Image
Amunt
Navegació

Aquí Berguedà – Juliol del 2019

Aqui94_portada
Número
94
Pàgines
32
Data de sortida
04/07/2019

Entrevista a Fina Vizuete, la sergenta en cap de la policia local de Berga es jubila

Admet que quan la van nomenar sergenta en cap —una dona!— va ser tota una notícia, però que, al cos, es va viure amb normalitat. Fina Vizuete ha estat sergenta en cap de la Policia Local de Berga durant 28 anys. Ara es jubila. A casa, s’emporta l’orgull dels casos resolts, dels dies en què ha tret “d’un bon embolic algun veí”. Recorda angoixes i patiments, i diu que els pitjors anys han estat els últims, quan les retallades han deixat la plantilla sota mínims.

El Consell, a mans dels indepdendents

Els dos consellers independents triaran si impulsen un canvi al Consell Comarcal, que podria ser per a ERC per primer cop.

La Generalitat abandona la Patum

El Govern retalla la subvenció a la festa fins als 15.000 euros i no hi preveu cap solució. Havia arribat a ser de 90.000.

25 anys del fatídic 4 de juliol del 1994

Recorrem els fronts de l’incendi que va arrasar el Baix Berguedà fa un quart de segle. Va cremar boscos i destruir famílies.

Via blava: conflicte amb el medi ambient?

La Diputació planeja una ruta de 300 km al voltant dels grans rius, com el Llobregat. Grups ecologistes hi veuen peròs.

La gran festa de l’esport berguedà

Entre Rivals lliura els guardons dels millors esportistes a Clàudia Sabata i Ivan Camps en una festa amb 200 convidats.

Les seccions de sempre

En aquest número no hi falten les seccions del Sortim, immobiliària, els classificats, passatemps, els articles de Xavier Gual i Anna E. Puig, la notícia de Berguedà Online, la Fígulspèdia, l’acudit del KAP i el Rum-rum.