Image
Amunt
Navegació

Aquí Berguedà – Gener 2024

01-bo

Número
146
Pàgines
32
Data de sortida
16/01/2024

L’energia vital d’Eudald Feliu

Tot just ha començat el grau de Comunicació Audiovisual a la UAB amb la idea de fer de periodista d’aquí a uns anys. Li agraden els mitjans i somia amb treballar a la ràdio des de petit. Però el ressò mediàtic li ha arribat abans del previst i no pas a través del periodisme, sinó amb el teatre. Ha guanyat el paper de Ramonet al programa La Puntual, de TV3, i aquest gener actua a Berga, amb gairebé totes les entrades exhaurides.

Els detalls del futur tanatori a l’antic Menfis

S’hi invertiran 4 milions d’euros, tindrà dos pisos, un crematori i un jardí públic. I transformarà del tot un espai decadent.

Esquivar els revolts fins a Navès va per llarg

El Govern va prometre que la variant des de Pegueroles s’iniciaria el 2024, però no serà fins al 2025.

De 12 a 14 euros en tres anys: el túnel es dispara

Passar pel Túnel del Cadí sense la gratuïtat continua encarint-se: aquest gener el preu ha pujat de nou, fins als 13,92 euros.

L’etapa de Berga serà la penúltima de la Volta 2024

L’etapa amb inici a la ciutat i final a Queralt es confirma com el dia gran de la ronda, decisiu per dibuixar el podi final.

Arriba la Corrida més familiar dels últims anys

L’organització repensa alguns actes per fomentar que el públic no sigui un mer espectador i interactuï més amb la festa.

I a més

Tota la informació d’agenda al Sortim, els Mots berguedans, els articles de Xavier Gual i Anna E. Puig, la notícia de Berguedà Online, la Fígulspèdia i l’acudit del KAP.