Image
Amunt
Navegació

Aquí Berguedà – Febrer del 2020

Aqui101_portada
Número
101
Pàgines
32
Data de sortida
06/02/2020

Entrevista a Dolors Clotet, periodista: “El periodisme actual i el d’abans són com una hamburguesa de McDonald’s i una escudella ben feta”

És la mare dels periodistes al Berguedà. Dolors Clotet es dedica a cobrir l’actualitat de la comarca des de fa gairebé tres dècades. Va escriure el seu primer Regió7 l’1 de juny del 1991 i les ha viscut -i explicat- de tots colors. Ha relatat més campanyes electorals que ningú, ha vist governs de tota mena, ha explicat el naixement d’una infraestructura com la C-16 fins a Berga i ha estat al peu del canó en desgràcies naturals com els incendis del 94. En aquest Aquí, Clotet passa d’entrevistadora a entrevistada per primer cop.

La plaça de Sant Pere, només per a vianants

L’Ajuntament de Berga posarà pilones o càmeres de seguretat al carrer Balmes per restringir el pas de vehicles per la plaça.

Què passa amb el polígon d’Olvan?

L’esperat reclam industrial veu la llum al final del túnel després d’una dècada d’estancament als despatxos i obres a mig fer.

Les obres a la C-16 s’endarrereixen de nou

El Govern segueix estudiant al·legacions i confirma que el tercer carril reversible no es farà fins al 2021, com a mínim.

Medallistes olímpics amb segell berguedà

Tres esquiadors dels Mountain Runners han tornat amb el coll ple de medalles dels Jocs Olímpics de la Joventut.

Les 100 portades que ens han dut fins aquí

L’Aquí Berguedà exposa les 100 primeres portades per tota la comarca en una mostra itinerant al llarg del 2020.

Les seccions de sempre

En aquest número no hi falten les seccions del Sortim, immobiliària, els classificats, passatemps, els articles de Xavier Gual i Anna E. Puig, la notícia de Berguedà Online, la Fígulspèdia, l’acudit del KAP i el Rum-rum.