Image
Amunt
Navegació

Aquí Berguedà – Febrer del 2015

La revista del Berguedà

Aqui41

Número
41
Pàgines
32
Data de sortida
05/02/2015

Angelina

En els últims anys, Angelina Vilella ha disfressat la principal artèria comercial de Berga. Ara, ho deixa “per falta de diners”, i aposta fort pel teatre: amb La Farsa, estrenarà quatre obres aquest 2015. En una entrevista a l’AquíBerguedà, repassa vida i trajectòria.

Cent dies per a les eleccions de Berga

Els partits comencen a destapar les cartes per als comicis del 24 de maig. Juli Gendrau s’acomiada després de dos mandats.

Es busquen idees per a Queralt 2016

El centenari de la coronació de la Mare de Déu tindrà una Patum especial. Però els organitzadors demanen més idees per animar l’any.

En marxa la Ruta Verda

Un camí recorrerà els marges del Llobregat des de Sant Jordi fins a l’Ametlla de Merola. Entre la Baells i Pedret, hi haurà una zona de pesca.

El cine torna a Berga

Una entitat programarà projeccions al Teatre Patronat per suplir el cinema Catalunya, tancat des del 2013. També farà tallers i sessions de cineclub.

Gironella estrena biblioteca

S’inaugurarà oficialment el 21 de març, coindint amb la Fira de Sant Josep. Tindrà 25.000 llibres, el doble dels que hi havia a l’institut.

Via lliure per a Espuña a La Pobla

L’Ajutament arregla l’entrada al polígon de la Vinya del Sastre. L’empresa d’Olot hi obrirà una fàbrica amb una vinenta de treballadors.

Les seccions de sempre

En aquest número no hi falten les seccions d’agenda, immobiliària, els classificats, la Fígulspèdia, els articles de Xavi Rosiñol i Xavier Gual, l’acudit del KAP i la notícia de Berguedà Online.