Image
Amunt
Navegació

Aquí Berguedà – Desembre del 2020

Aqui109_portada
Número
109
Pàgines
32
Data de sortida
03/12/2020

Entrevista a Montse Guitó: “No hi ha dia més perdut que aquell en què no has rigut”

La Montse Guitó és una de les ànimes de la Fundació Horitzó del Berguedà. Assegura que la fundació l’ha “atrapat” i està convençuda que, quan es jubili, seguirà sent-ne voluntària. A la feina, la Montse treballa per donar feina a aquells que ho tenen difícil i millorar-los la vida. A la vida, és una inconformista: es nega a viure en un món de males cares, i agafa l’humor i un nas de pallassa per fer riure els que l’envolten en tota mena de situacions. Aquest Aquí es fixa en una manera entranyable de viure la vida.

Campanya per un Nadal que maquilli l’any

Els pobles de la comarca amb comerços inicien una campanya de descomptes per propiciar el consum de proximitat.

Berga ja torna a tenir sergent de policia

Jaume Hernàndez passa les oposicions i assumeix la plaça que fa un any Fina Vizuete va deixar vacant.

La vida al Berguedà en temps de Guerra Civil

Ramon Soler, de Gironella, publica el tercer títol de la tetralogia de la família Ferrer i se centra en els anys de guerra.

Saldes fa un pas més per ser autosuficient

Es constitueix la cooperativa veïnal que ha de permetre construir un parc solar i abastir d’energia elèctrica tot el poble.

La música feliç de Pau Vallvé passa per Berga

L’artista hi presenta el disc que va fer durant el confinament, atrapat al seu estudi, i promet temes per gaudir de la felicitat.

Les seccions de sempre

En aquest número no hi falten les seccions del Sortim, immobiliària, els classificats, passatemps, els articles de Xavier Gual i Anna E. Puig, la notícia de Berguedà Online, la Fígulspèdia, l’acudit del KAP i el Rum-rum.