Image
Amunt
Navegació

Aquí Berguedà – Agost del 2020

Aqui105_portada
Número
105
Pàgines
32
Data de sortida
06/08/2020

Entrevista a Maria Casellas, actriu: “O invertim en cultura, o ho haurem de fer d’aquí un temps en convivència”

Ha destinat tots els seus estalvis en una producció que s’havia d’estrenar el cap de setmana que el govern espanyol va decretat l’estat d’alarma. És ‘El silenci dels telers’, una obra de teatre que reivindica el paper de la dona a les colònies tèxtils. Ara comença a veure la llum al final del túnel, però el poc tacte de les administracions amb la cultura li genera una incertesa que, fins i tot, li ha fet replantejar si s’hi vol dedicar tota la vida. En aquest número de l’Aquí parlem amb l’actriu de Gironella Maria Casellas.

La Generalitat ja és dins de l’hospital

Una comissió de transició culminarà el traspàs de l’Hospital Sant Bernabé en els propers mesos, ja amb el Govern liderant.

Avià lliga les fotos del passat amb les d’ara

Una exposició d’art urbà s’exhibeix als carrers del poble en grans lones que encaixen els rostres actuals amb la història.

Repunten els rescats al Pedraforca

El desconfinament empeny la població a la muntanya, i els Bombers asseguren que aquest estiu és insòlit i va a més.

La nova normalitat del futbol comarcal

La Federació Catalana de Futbol canvia l’estructura de Segona Catalana i aboca bona part dels equips a lluitar per la salvació.

El monestir de la Pobla de Lillet acull l’art

Una exposició transgressora i un cicle de concerts enceten el renaixement d’un monestir que calca les passes de Sant Llorenç.

Les seccions de sempre

En aquest número no hi falten les seccions del Sortim, immobiliària, els classificats, passatemps, els articles de Xavier Gual i Anna E. Puig, la notícia de Berguedà Online, la Fígulspèdia, l’acudit del KAP i el Rum-rum.