Image
Amunt
Navegació

Aquí Berguedà – Agost del 2019

Aqui95_portada
Número
95
Pàgines
32
Data de sortida
07/08/2019

Entrevista a Joan M. Sala, fundador de Delícies del Berguedà

Ho va deixar tot per crear una empresa d’inserció social al Berguedà i ara resulta que els seus iogurts quilòmetre zero atrauen més a fora de la comarca que dins. Joan Maria Sala és el gerent de Delícies del Berguedà. Té un fill amb patologia dual i això li ha permès comprovar les dificultats que té el col·lectiu per tornar al món laboral. Fa set anys va decidir posar-hi fil a l’agulla i va crear una empresa que els donés feina. I això només és la primera fase: la segona és fer un centre de vida a la comarca.

Queralt reclama un rentat de cara

El pati del santuari és ple de males herbes, la font segueix sense bou i el camí de ronda i la drecera es van haver de tancar.

Puig-reig recupera la Torre de Merola

S’hi ha construït una estructura que permet pujar fins al capdamunt de la torre i recuperar el mirador 600 anys després.

Noves línies de busos a Bagà i La Pobla

La Pobla estrena un tercer servei diari, a les 17 h, amb Berga, i els busos de Bagà s’ajusten a l’horari de l’institut.

Lluís Travé: la jubilació sobre rodes

És patinador de velocitat i té 63 anys. Va guanyar la Barcelona Roller Marató, però entrenar a casa cada cop li és més difícil.

Fer esport a l’agost a la piscina de Berga

L’Ajuntament i centres esportius i educatius organitzen a l’agost trenta activitats a la piscina per promoure l’activitat física.

Les seccions de sempre

En aquest número no hi falten les seccions del Sortim, immobiliària, els classificats, passatemps, els articles de Xavier Gual i Anna E. Puig, la notícia de Berguedà Online, la Fígulspèdia, l’acudit del KAP i el Rum-rum.