Image
Amunt
Navegació

Aquí Berguedà – Abril del 2021

Aqui113_portada
Número
113
Pàgines
32
Data de sortida
08/04/2021

Entrevista a Èlia Macià: La berguedana que durant cinc anys va ser la maduixa de les Macedònia

El comiat de les Macedònia ha reunit per primera vegada dalt d’un escenari totes les generacions que han encarnat cadascuna de les fruites del grup. Durant 20 anys han passat per Macedònia una vintena de noies. Les primeres en fer-ho, ara tenen més de 30 anys. A la segona fornada hi ha una berguedana, l’Èlia Macià, que va ser la maduixa del grup des del 2006 fins al 2012. Des de llavors va guardar els records de Macedònia en un calaix, però ara, amb el comiat, els ha rememorat i en parla en aquest Aquí.

Sense pisos per quan hi ha urgències

L’Ajuntament té quatre pisos d’emergència, tots són plens i l’edifici que ha de servir per augmentar la borsa està ocupat.

Bosses de franc només a Gironella i Puig-reig

Dies després que el Consell fes públic que no regalarà més bosses d’orgànica, Gironella i Puig-reig han dit que les paguen.

10.000 euros per evitar la incineradora

La Plataforma Anti-incineradora necessita 10.000 euros per seguir impulsant accions legals contra la incineradora de Cercs.

Bagà es consolida com el bressol del trail

El municipi tindrà més sortides i arribades de l’Ultra Pirineu que mai. L’organització ho ha decidit per centralitzar més la cursa.

El còctel de Joan Garriga, a Berga

Meitat rumba, meitat cúmbia. El còctel de l’èxit de Joan Garriga arriba al Cine Catalunya de la mà dels Castellers de Berga.

Les seccions de sempre

En aquest número no hi falten les seccions del Sortim, immobiliària, els classificats, passatemps, els articles de Xavier Gual i Anna E. Puig, la notícia de Berguedà Online, la Fígulspèdia, l’acudit del KAP i el Rum-rum.