Image
Amunt
Navegació

Aquí Berguedà – Abril del 2019

Aqui91_portada
Número
91
Pàgines
32
Data de sortida
04/04/2019

Entrevista a Laia Andreu: “No és bo que el 80% dels turistes del Berguedà vagin a cases rurals i no en surtin”

Diu que, si el Berguedà vol deixar de ser una comarca de pas, necessita més establiments turístics. Si volem que els turistes no passin de llarg, els hem de tenir un llit a punt. Però dubta que els grans hotels, com el que ha tancat al Vall de Berga, siguin la solució. Tampoc les cases de turisme rural, d’on els turistes no surten i no generen activitat al territori. Laia Andreu, consultora de turisme i creadora del web OnVaig.cat, proposa cases-hostals amb poques habitacions. Ja n’hi ha algunes i funcionen molt bé.

Montse Venturós: “Ja no som uns il·lusos”

L’alcaldessa, que ha acabat la inhabilitació, ha anunciat que optarà a la revàlida, i posa en valor l’aprenentatge al govern.

Canal i Subirana, nova disputa a les urnes

L’alcaldessa d’Avià, Patrocini Canal (SOM), i el primer tinent, Josep Subirana (ERC), volen continuar i optaran a l’alcaldia.

ERC es renova a Cercs i Calderer continua

La delegada del Govern a Berlin, Marie Kapretz, cedeix el lloc a Jordi Riera, i Jesús Calderer aspira a revalidar la majoria.

L’esquí de muntanya aspira a ser olímpic

Generalitat i Diputació anuncien al Berguedà que el reconeixement és una prioritat per a Pirineus-Barcelona 2030.

“A.K.A.”, l’obra de l’any, arriba a Berga

Un monòleg sobre els prejudicis que ha guanyat tots els premis teatrals de l’any arriba al Municipal de Berga.

Les seccions de sempre

En aquest número no hi falten les seccions del Sortim, immobiliària, els classificats, passatemps, els articles de Xavier Gual i Anna E. Puig, la notícia de Berguedà Online, la Fígulspèdia, l’acudit del KAP i el Rum-rum.