Image
Amunt
Navegació

Aquí Berguedà – Abril del 2015

La revista del Berguedà

Aqui_43

Número
43
Pàgines
32
Data de sortida
31/03/2015

Paleta de dia, ‘drag queen’ de nit

David Morales és un transformista i, sobretot, un artista de cap a peus. Vestit de Bàrbara Trash, ha seduït restaurants, discoteques i festes privades de tot Catalunya. És la primera drag del Berguedà i viu la seva feina nocturna com una autèntica festa.

Oriol Rosell tindrà un campus a Puig-reig

El jugador de l’Sporting de Lisboa, tercer classificat a la lliga portuguesa, tindrà una escola de futbol base al seu poble.

Obre una part de l’ampliació de l’hospital

Després de quatre anys tancada, es posa en marxa la tercera planta del nou edifici, amb una sala de rehabilitació i uns vestidors.

Planten vidalba per a la Patum

L’Ajuntament de Berga cultiva l’herba per no haver de patir si no en trobés quan arribi Corpus. La plantació és a la zona esportiva.

Formació professional agroalimentària

L’institut de Puig-reig tindrà a partir del curs que ve un grau d’FP i pràctiques en empreses del sector de l’alimentació.

L’escola de Gósol dobla els alumnes

El centre tindrà 13 inscrits el curs que ve gràcies a una crida d’emergència perquè noves famílies s’establissin al municipi.

La Fira Tèxtil reunirà dissenyadors

L’Entrefils de Cal Rosal estrenarà el cap de setmana de l’11 i el 12 d’abril un espai per a expositors del sector del disseny de moda.

Les seccions de sempre

En aquest número no hi falten les seccions d’agenda, immobiliària, els classificats, la Fígulspèdia, els articles de Xavi Rosiñol i Xavier Gual, l’acudit del KAP i la notícia de Berguedà Online.