Image
Amunt
Navegació

Aquí Berguedà – Abril 2024

149portada-abril2024

Número
149
Pàgines
32
Data de sortida
02/04/2024

Oriol Rego: el ciclisme ja és una gran festa

Va començar a enamorar-se del ciclisme practicant trialsín, de petit. Des de llavors ha provat tota mena de disciplines, i darrerament s’ha consagrat com un gran organitzador de proves insòlites. És l’ànima de la Portal Attack i una de les ments pensants de la Primavera Ciclista que aquest març ha posat la comarca cap per avall i que, sense anar més lluny, ha estrenat una Portal de primavera al passeig de la Pau.

L’any dels Pedregals: s’hi invertiran 2,3 M

El govern es compromet a reprendre unes obres que van quedar a mig fer el 2009 i que han impedit als veïns instal·lar-s’hi.

Passejar per sobre les vies del Carrilet

Gironella enfila una nova fase de l’adequació de l’antiga via del Carrilet per fer a peu: ara, entre els dos Viladomius.

Un alberg per a l’esport en lloc d’una residència

A concurs les obres per donar un ús a un edifici en el qual ja s’han invertit més de dos milions, però que mai s’ha inaugurat.

“El Tour de França”, però al Berguedà

Pogacar guanya una Volta que projecta el Berguedà arreu del món com un paradís del ciclisme professional.

La Julieta aterra a Berga per Sant Marc

Consolidada com una referent de la nova escena pop catalana, aquest abril arriba a Berga per posar cap per avall el pavelló.

I a més

Tota la informació d’agenda al Sortim, els Mots berguedans, els articles de Xavier Gual i Anna E. Puig, la notícia de Berguedà Online, la Fígulspèdia i l’acudit del KAP.