Image
Amunt
Navegació

Animals i animalons


Fitxa tècnica

Títol

Animals i animalons

Gènere

Divulgatiu Entreteniment

Target

Familiar

Durada

30 minuts

Periodicitat

Setmanal

Emissió

Gravada

Qualitat

Alta Definició (HD 1080p)

No els veiem però hi són, quan apareixen fugim, cridem, intentem eliminar-los… conviuen entre nosaltres i són milions, són: els insectes.

Els grans desconeguts del món animal, els que tenen pitjor fama, però… cal tenir-los tanta por? A Animals i Animalons volem descobrir les principals espècies de bestioles que conviuen entre nosaltres, tant a l’àmbit domèstic com al seu hàbitat natural, els boscos i camps de Catalunya.

El món animal i la natura són fascinants, cada cop hi ha més sensibilitat cap a qualsevol bestiola i mai com fins ara els animals de companyia són protagonistes de la vida de moltes famílies. Ara bé, coneixem realment les espècies que viuen als boscos catalans? I els seus insectes i bestioles? Sabem quines són verinoses i quines no? Quantes bestioles domèstiques conviuen amb nosaltres? Són perilloses? Quanta de la nostra tecnologia s’inspira en el comportament de determinats insectes?

A Animals i Animalons respondrem a totes aquestes preguntes. De forma didàctica, entenedora, pràctica i empírica coneixerem les principals famílies de bestioles catalanes. I ho farem al seu hàbitat, passejarem pels prats, es vores dels llacs i rius, fagedes, visitarem terraris, respondrem preguntes i satisfarem les curiositats dels espectadors.

Projecte acceptat a Televisió Espanyola (RTVE) i Radiotelevisió de les Illes Balears (IB3).

Primera temporada

Animals i animalons es va estrenar l’abril de 2016 a IB3 Televisió, radiotelevisió de les Illes Balears. La primera temporada consta de set capítols de 30 minuts de durada, coproduïts per Bífidus Produccions i DKANS.

Capítol 1

Capítol 2

Capítol 3

Capítol 4

Capítol 5

Capítol 6

Capítol 7


 

Making Of