Image
Amunt
Navegació

Qui som? - Bífidus Produccions

Bífidus Produccions SL és una empresa amb seu a Berga del sector de la comunicació. Nascuda l’any 2006, té activitats en els següents sectors de negoci:

Ràdio

Elaboració dels programes i de la publicitat de Ràdio Berga, emissora municipal. Aplicació al Berguedà d’un model de comunicació radiofònica basat en el periodisme de proximitat i l’entreteniment de qualitat, mitjançant l’establiment d’una estructura professional de primera línia i una garantia empresarial sòlida. L’empresa també ofereix el servei de corresponsalia al Berguedà, que té, entre els seus clients, Catalunya Ràdio i La Xarxa de Comunicació Local.

Premsa

Aquí Berguedà, revista d’informació general de la comarca del Berguedà, de periodicitat mensual i de distribució gratuïta. Amb una distribució de més de 10.000 exemplars en una comarca de 40.000 habitants, arriba a tots els racons del Berguedà, i s’ha convertit en els més de dos anys que ja té de vida en un del referents més destacats de la informació de proximitat. La revista estableix sinergies de continguts amb Ràdio Berga, i les informacions que genera l’emissora moltes vegades tenen ressò a l’Aquí Berguedà.

Internet

Aquí Berguedà.cat, portal web de referència al Berguedà, líder en visites al Berguedà, amb una mitjana de més de 20.000 usuaris únics al mes, segons certifiquen les dades de l’OJD Interactiva. Premiat amb el premi Innova de la Diputació de Barcelona al millor mitjà local de Catalunya. A més de ser un portal informatiu, fa alhora de web de Ràdio Berga, amb les emissions en directe, els podcasts i tots els continguts que genera.

Bífidus Radio: Servei de ràdio en línia dirigit a empreses i institucions. Portem a un nou nivell el fil musical que es pot escoltar als establiments. Creem una programació específica per a cada client, amb música, indicatius sonors i missatges publicitaris únics i personalitzats.

Aplicacions mòbils

Desenvolupem aplicacions per a dispositius iOS (iPhone i iPad) i Android. Amb milers de descàrregues, les nostres aplicacions destaquen per ser senzilles i accessibles a tothom. Adaptem el producte a les necessitats dels clients. La Guia per trobar bolets i l’aplicació d’Aquí Berguedà són algunes de les apps de Bíidus més descarregades. També s’han fet encàrrecs d’apps institucionals per a ajuntaments.

Televisió

En col·laboració amb altres empreses del sector audiovisual, es dissenyen espots de televisió, programes o cobertures d’esdeveniments específics, bàsicament per a televisions locals. També participem en diferents coproduccions de programes de televisió com Fires i mercats, a IB3; Animals i Animalons, a TVE i IB3….

Comunicació institucional

Una divisió específica de l’empresa s’ocupa de la gestió integral de la comunicació de diverses institucions locals. Amb una gestió de recursos compartida, es posa en pràctica un sistema de gabinets de premsa útil i al servei dels Ajuntaments, de les institucions i de les empreses les 24 hores del dia. Disseny i desenvolupament de butlletins, notes de premsa i campanyes específiques. Entre la cartera de clients de Bífidus Produccions, hi ha els Ajuntaments de Berga, Gironella, Avià, Vilada, Bagà, Guardiola de Berguedà, La Pobla de Lillet (Berguedà), Sant Pere de Torelló (Osona) i Sallent (Bages).

Edició

Un departament d’edició s’ocupa d’elaborar productes editorials de contingut local. Des del disseny i l’elaboració de tríptics d’informació local o turística fins a la publicació de guies de telèfon o d’obres literàries per iniciativa pròpia o per encàrrec d’institucions o empreses.